Betong i Strängnäs

God morgon!

Har ni sovit gott och vad har ni för planer idag?

Jag har sovit väldigt gott i natt.

Mina planer för idag är att få tag i ett företag som kan allting inom betong i Strängnäs, då vi behöver gjuta om vår grund.

Har ni några förslag kring företag som arbetar med detta får ni gärna kommentera här nedan.

Jag vill anlita ett företag som är erfaret och som kan garantera ett bra arbete. Ett förslag som jag fått från en bekant är att anlita Mälardalens Betong Entreprenad AB som har varit i branschen under en lång och vet vad de gör. Så förmodligen kommer jag ringa dem snart och prata med dem och se hur de kan lösa mina problem. 

Och nu vill jag rikta ett stort tack till alla er som läser min blogg dagligen och ger mig energi med era snälla ord. Och till er som nyligen har börjat läsa min blogg vill jag bara säga att jag hoppas ni finner det intressant att fortsätta läsa min blogg och ta del av alla bra saker som händer i mitt liv och det mindre bra som händer. Men det är så livet fungerar enligt mig, man kan inte alltid må bra. Men det gäller att fortsätta kämpa.