Plåtslagare i Eslöv

God eftermiddag!

Vilka underbara veckor vi haft i Sverige på sistone. WOOW säger jag bara. Man mår verkligen mycket bättre av all sol. Mår ni lika bra som jag efter all sol som kommit?

Idag har jag bara legat ute i solen hela dagen och njutit och umgåtts med mina barn.

Hur har er dag sett ut?

Vidare till något helt annat. Har ni några bra förslag på plåtslagare i Eslöv?

För vi är i skriande behov utav det nu. Då vårt plåttak på garaget har börjat lossna.

Jag har fått ett förslag från mina släktningar och de säger att J.R Plåtslagare AB ska vara otroligt duktiga på det de gör. Med god kvalitet på allt de gör. Så förmodligen kommer jag ringa dem imorgon och boka en tid så de kan komma och kolla på vårt tak och sedan säga vad det är som vi måste åtgärda. 

Har ni några förslag på vad vi kan göra tills imorgon, för det skulle tydligen regna i natt och vi vill inte att det ska regna in i garaget. Så om ni har tips på vad vi kan göra tills imorgon får ni gärna skriva det i kommentarsfältet nedan. Hade gjort mig väldigt glad.

Ha en bra dag!